Kontakt Oss

Ønsker du videre informasjon angående utdanning, studentopptak, eller bare om gestaltterapi generelt, kan du kontakte oss på tlf. 387 95 800, epost. post@gestaltakademiet.no, eller enkelt via skjemaet under.

 

 

våre lokaler

Ægirsvei 10, inngang C
4632 Kristiansand

Tlf. 387 95 800
Mail. post@gestaltakademiet.no

 
 

gurli irene olsen

+ Gurli Irene Olsen er Gestaltakademiets grunnlegger og daglige leder. Allerede i 1975 ble hun kjent med gestaltterapi gjennom de amerikanske lærerene Judith, og Geroge Brown, og hun avsluttet 4-åring utdanning ved NGI (Norsk Gestaltinstitutt AS) i 1992.

Etter utdanningen fortsatte hun med læreropplæring ved NGI og underviste ved NGI fra 1993 t.o.m. 1997. Gurli har tatt mange kurs med ulike utenlandske og norske gestaltlærere, bl.a parterapi med Joseph Zinker. Hun har deltatt på kurs à en fire bolks amerikansk grunnutdanning ved Judith og George Brown. Hun har holdt flere work-shops bl.a. Gudinnekurs og Urkvinnehelger.

Gurli har også drevet veiledning, konflikthåndtering, teambygging og motivasjonsopplegg for ulike arbeidsplasser. Hun har jobbet mye med ungdom, rusmisbrukere og seksuelt misbrukte.

I 2001 startet Gurli Gestaltakademiet i Kristiansand. og hun har siden drevet Gestaltakademiet. Hun har gitt undervisning, veiledning og læreropplæring.

Gurli har tidligere, i 1972, tatt Offentlig administrasjon ved HiA. Hun har jobbet på sosialkontoret i Kristiansand både som sosialkurator og leder for utekontakten. Da hun begynte med gestaltundervisning sluttet hun etter hvert da som leder ved Utekontakten i Kristiansand og startet egen praksis med individual-, par-, og gruppeterapi.

ellen justad

+ Ellen ble ferdig utdannet ved Gestaltakademiet i 2010. Hun er ferdig med to-årig etterutdanning og to-årig veilederutdanning ved Gestaltakademiet. Hun er også ferdig med lærerutdanningen og jobber nå som lærer ved Gestaltakademiet. Hun har også sin egen praksis med individual-, par- og gruppeterapi i Søgne. Hun har studenter i individualterapi.

Ellen har allsidig erfaring med å jobbe med mennesker. Hun har erfaring fra ulike områder i næringslivet. Hun har også vært daglig leder med personalansvar, og hun har jobbet i voksenopplæring med minoritetsgrupper og i kommunal psykisk helsetjeneste innenfor psykiatri. Hun har også lang erfaring med rusproblematikk og medavhenigighet.

 

anne marie øen

+ Utdannet ved Gestaltakademiet i Kristiansand 2005. Hun har 2-åring videreutdanning, og 2-årig veileder utdanning.

Hun har siden 2005 drevet egen praksis. Hun har også erfaring med rusomsorg og arbeid med barn.

 
 

therese agathe hübert

+ Therese var ferdig utdannet terapeut ved Gestaltakademiet i 2013. Hun har etterutdanning og lærerutdanning ved Gestaltakademiet. Hun har sin egen praksis med kontor i Gestaltakademiets kontorer. Hun er lærer ved skolen og hun har studenter i individualterapi.

Therese har bachelor i kultur- og samfunnsvitenskap fra UiB fra 1987. Hun har to år på PK-studiet (Personalledelse og kompetanseutvikling) fra HiA. Hun er barnevernnpedagog.

Hun har mange års erfaring fra barnevernsinstitusjoner. Hun har arbeidet mange års som selvstendig næringsdrivende innen detaljhandel og eiendom. Hun har flere års erfaring med ledelse innen attføring av mennesker med utfordringer innen rus og psykisk helse.

Therese er medeier i Gestaltakademiet AS.

øyvind frøyland

+ Øyvind ble ferdig utdannet ved Gestaltakademiet våren 2016. Han startet på etterutdanning og lærerutdanning høsten 2016. Han har flere års erfaring som terapeut innen rusomsorgen. Han driver egen praksis med individualterapi og gruppeterapi. Han har studenter i individualterapi.

Øyvind har bachlor i bedriftøkonomi. Øyvind er medeier i Gestaltakademiet AS