Individualterapi

Mange tror enda at terapi er for folk med alvorlige, psykiske problemer. Vi gestaltterapeuter sier at terapien er for bra til bare å bruke på alvorlig syke mennesker.
De fleste av oss har noe vi sliter med, alt fra traumer, angst og fobier til vanlige hverdagslige ”plager", så som problemer med å sette grenser; si nei til ting vi ikke har lyst og overskudd til, noe som gir utbrenthet, prestasjonsangst, stress, vansker med å ta valg eller bare en følelse av at noe ”mangler”. Vi opplever at vi har mistet gleden og nysgjerrigheten over livet. Det som ”mangler” er ofte den indre kontakten med oss selv.

I møte med en gestaltterapeut vil du få hjelp og støtte til å utforske det du sliter med og finne din måte å håndtere og møte livet ditt på.

I begynnelsen savner du kanskje å få råd, forslag til hvordan du bør handle. Det kommer ikke til å skje. Har du fått råd noen gang? Fulgte du det? I tilfelle du gjorde de: hjalp det?

Vår filosofi er at ingen kan vite hva som er rett for et annet menneske, det svaret ligger i mennesket selv. Men vi kan støtte deg til å finne din sannhet, din vei, ut fra dine verdier.Mange går også med drømmer og planer de aldri får satt ut i livet. De mangler kanskje tro på seg selv, selvstøtte til å prøve noe nytt. Så venter de ofte på at noe utenfor dem selv skal skje, uten å ane at forandringen må komme innenfra, fra dem selv. Det gledelige svaret er at magien ligger i hver enkelt av oss. Bare vi kan skape det livet vi ønsker oss.